Technologie

Innovatieve anti spam-technologie
Anti Spam Online is specialist in het online aanbieden van hoogwaardige anti-spam en anti-virusoplossingen. Daarvoor maken we gebruik van de technologie van Message Labs, een toonaangevende internationale spam- en malwarebestrijder. Message Labs investeert voortdurend in nieuwe technologie om de steeds geavanceerdere bedreigingen van uw e-mailverkeer effectief het hoofd te bieden. Informatie over wereldwijd gedetecteerde veiligheidsdreigingen wordt continu verzameld en geanalyseerd en meteen toegepast in de virus- en spam beveiliging van Anti Spam Online.

Geen zorgen over reputatieschade door spam
Dankzij innovatieve technologie kan Anti Spam Online u ervan verzekeren dat u vrijwel nooit meer ongewenste mail onder ogen zult krijgen Tegelijkertijd is het nagenoeg uitgesloten dat een bericht ten onrechte als spam wordt aangemerkt. En: Anti Spam Online controleert niet alleen de inkomende e-mail, maar ook de uitgaande. Als u onbewust zelf de verstuurder bent van spam, zal niemand daar iets van merken en hoeft u zich geen zorgen te maken over de reputatie van uw bedrijf.

Vinger aan de pols
Anti Spam Online vrijwaart uw bedrijfsnetwerk volledig zelfstandig van spam en malware. Toch biedt het systeem de mogelijkheid om berichten die zijn geidentificeerd als ongewenst eenvoudig beheren in een gebruiksvriendelijke interface. Zo ziet u welke berichten Anti Spam Online heeft onderschept en kunt u ze eventueel handmatig verwijderen of in quarantaine plaatsen. Ook de lijst met goedgekeurde en geblokkeerde afzenders kunt u gemakkelijk beheren. Uiteraard kunt u 24 uur per dag rekenen op deskundige ondersteuning.

Profiteer van ongeevenaarde bescherming tegen spam en malware

  • Gegarandeerd spam-onderscheppingpercentage van minimaal 95%
  • Niet meer dan 1 valse positieve melding per 250.000 berichten
  • Uit onafhankelijke test blijkt: 99% spamfiltering, 0 valse spam-meldingen
  • 100% detectie van bekende en onbekende virussen en andere malware
  • Detectie van links naar malafide websites
  • Zelflerende technologie: het spamfilter wordt steeds effectiever
  • Controleert e-mail en bijlagen op tekst en afbeeldingen
  • Taalfilters voor het identificeren van spam in Romeinse, Cyrillische, Arabische en Aziatische tekens