Anti-Spam Online

Hoe effectief is uw spamfilter?
Het berichtenverkeer dat bij uw organisatie binnenkomt is zwaar vervuild. Het merendeel is overbodig, misleidend of ronduit gevaarlijk, kortom: spam. Waarschijnlijk gebruikt u al een vorm van spamfiltering, die veel van die berichten tegenhoudt. Maar ongetwijfeld glipt er regelmatig toch een ongewenste e-mail langs de mazen van het net. Dat kan grotere gevolgen hebben dan u waarschijnlijk vermoedt. En weet u trouwens wel zeker dat uw spamfilter geen berichten tegenhoudt die u eigenlijk wel had moeten lezen?

Spamfiltering moeilijk beheersbaar
Door de wisselende aard en intensiteit van het spam-aanbod is spamfiltering vaak een moeilijk beheersbaar proces. De kosten kunnen dan ook plotseling snel oplopen. Steeds meer organisaties kiezen daarom voor een externe specialist om hun netwerk permanent spamvrij te houden.

Virussen en andere malware bij de poort gestopt
Anti Spam Online controleert de binnenkomende en uitgaande berichtenstroom niet alleen op spam, maar ook op virussen, trojans en andere malware. Dankzij toonaangevende technologie kan Anti Spam Online een onderscheppingpercentage van 100% garanderen. Waar conventionele virusscanners alleen bekende virussen herkennen, elimineert Anti Spam Online ook nieuwe en ongeidentificeerde malware. Nog voordat die uw bedrijfsnetwerk heeft bereikt en lang voordat uw huidige virusscanner over de nieuwe virusdefinitie beschikt. De unieke 'link following' techniek, controleert bovendien ook alle websites waarnaar in e-mails wordt verwezen op de aanwezigheid van malware.

Kosten volledig in de hand door Software as a Service-model
Door de Software as a Service (SaaS)-toepassing van Anti Spam Online houdt u niet alleen spam en schadelijke bestanden buiten de deur, maar ook alle software en inspanningen om het berichtenverkeer te zuiveren. Het systeem draait immers niet binnen uw organisatie maar doet zijn werk op afstand. U hoeft dus niet te investeren in hard- en software, maar neemt onze anti-spam-oplossing af op abonnementsbasis. Zo bent u continu verzekerd van een schoon e-mailverkeer en houdt u toch de kosten volledig in de hand.

Anti Spam Online is altijd up to date
Onze anti-spam-oplossingen worden voortdurend verbeterd en aangepast aan de nieuwste spam-technieken. Toch hoeft u uw anti-spamsoftware niet voortdurend te updaten of te beheren. Door de online toepassing van Anti Spam Online hebben verbeteringen in het systeem direct effect op de spamfiltering van uw berichtenverkeer.

De voordelen van online anti spam-service

  • U hoeft niet zelf voortdurend te investeren in technologie en expertise
  • Geen onderhoud of updates installeren
  • Verbeteringen in software hebben direct effect op uw spamfilter
  • Kosten volledig beheersbaar: vast bedrag per jaar
  • Backup voorziening voor uw email. Bij storing van uw server wordt de email 7 dagen bewaard en alsnog aangeboden
  • 24 uur per dag ondersteuning